pl   pl   pl   pl
Get Adobe Flash player
 

O firmie

 
 

Wyróżnienie dla JAMAR w Konkursie „Złoty Paragon” 2014!

W kolejnej edycji prestiżowego konkursu „Złoty Paragon” 2014 w kategorii: „przyprawy” wyróżniony został OCET SPIRYTUSOWY 10% oraz w kategorii: „dżemy, marmolady, powidła, konfitury” POWIADŁA ŚLIWKOWE.

 

„Złoty Paragon 2014 – Nagroda Kupców Polskich” dowodzi, że działania promujące naturalny ocet fermentacyjny (m.in. strona www.marynujemy.pl oraz profil na portalu Facebook – www.facebook.com/Marynujemy) odnoszą skutki. Coraz więcej konsumentów, w tym młodych ludzi, marynuje i przygotowuje przetwory z użyciem octu Jamar, który gwarantuje najwyższą jakość i niepowtarzalny smak przygotowywanych produktów.  

 

OCET SPIRYTUSOWY 10% Jamar produkowany jest naturalnymi metodami. Metody produkcji zostały pokazane w specjalnie przygotowanym filmiku: youtu.be/bFSyxRE1y_g

 

Czytelnicy miesięcznika HURT & DETAL, jednego z najbardziej znaczących na rynku prasy handlowej ogólnopolskiego pisma branży FMCG, przyznają nagrody „Złoty Paragon – Nagroda Kupców Polskich”, wyróżniając tym samym najlepsze produkty rynku FMCG.wyróżnienie w konkursie Złoty Paragon 2014