Jamar » Szukaj

Znajdź przepis:

Rodzaj dania:

Czas wykonania:

I miejsce dla octu jabłkowego Jamar w konkursie Złoty Paragon 2017!

Czytelnicy miesięcznika Hurt & Detal już po raz siódmy przyznali nagrody „Złoty Paragon – Nagroda Kupców Polskich”, wyróżniając tym samym najlepsze produkty rynku FMCG. Złoty Paragon to największy ogólnopolski konkurs, w którym liderów rynku FMCG wybierają Kupcy (Sklepy Detaliczne). W EDYCJI 2017 tego prestiżowego konkursu w kategorii octy I miejsce zdobył OCET JABŁKOWY JAMAR 6% kwasowości.

  • Ocet Jamar wytwarzany jest tradycyjną metodą NATURALNEJ fermentacji
  • Nasz produkt wyróżnia bogaty bukiet aromatów, odpowiednia kwasowość, kryształowa struktura i smak
  • Surowcem bazowym do produkcji octu jest KOSZERNY spirytus zbożowy, pozyskiwany z polskich gorzelni
  • Spirytus rozcieńczany jest w specjalnie dobranej i przebadanej wodzie ze ŹRÓDEŁ JURAJSKICH (naturalnej wodzie mineralnej)

Nagroda potwierdza wysoką znajomość i użytkowanie octów Jamar przez Konsumentów w Polsce. Bardzo dziękujemy za to wyróżnienie

zloty paragonnaturalnej fermentacji

 

 

 

 

 

 

zobacz cały przepis

PEŁNY ENERGII POSIŁEK TO PEŁNY ENERGII TY!

PEŁNY ENERGII POSIŁEK

– TO PEŁNY ENERGII TY!

Kochaj Energię! Marka Jamar dostarczy Tobie produkty bogate w składniki odżywcze. Codzienne menu z naszymi naturalnymi produktami to prawdziwe paliwo dla Twojego organizmu. Jedz lepiej, czuj się lepiej, masz wybór! 🙂

KOCHAJ ENERGIĘ!

zobacz cały przepis

Bruschetta z passatą pomidorową i ziołami

Kroimy bułkę paryską na małe kromki i na każdą wylewam po łyżce oliwy z oliwek i passaty pomidorowej JAMAR, dodajemy plasterek serka mozzarella, posypujemy ziołami . Zapiekamy w piekarniku w temp. 120 stopni , tak długo aż ser lekko się stopi, a bułeczka stanie się chrupiąca i lekko złota.

Czas przygotowania: 15 minut zobacz cały przepis