POSIŁKI BIO DLA LEPSZEGO ZDROWIA
25.05.2021r.Nawet tradycyjne potrawy przygotowane z ekologicznej żywności mogą cię zaskoczyć. Produkty pochodzące z upraw ekologicznych odznaczają się swojskim smakiem, którego często nam brakuje. Można z nich stworzyć pyszne dania BIO, które będą smakowały jak kiedyś.
Produkty BIO są wolne od zanieczyszczeń i wytwarzane zgodnie z prawami natury. Rolnictwo ekologiczne wykorzystuje najlepsze metody uprawy, aby żywność była najwyższej jakości. Ponadto sprzyja utrzymaniu różnorodności biologicznej, zwiększaniu ilości materii organicznej gleby, poprawie stanu wód gruntowych, a także zachowaniu równowagi ekologicznej.
Prawdziwe produkty BIO posiadają certyfikat rolnictwa ekologicznego, które gwarantuje naturalny skład i wysoką jakość. Takimi cechami odznaczają się produkty Jamar BIO: mus jabłkowy, ocet jabłkowy, passata pomidorowa oraz ciecierzyca konserwowa. Produkty BIO charakteryzują się nie tylko bogactwem witamin i minerałów, ale również znakomitym i naturalnym smakiem.
Aktywnie wykorzystaj moc BIOwarzyw i owoców dla zdrowia oraz ochrony otaczającego cię środowiska!