I MIEJSCE DLA OCTU JABŁKOWEGO JAMAR W KONKURSIE ZŁOTY PARAGON 2017
20.06.2021r.Czytelnicy miesięcznika Hurt & Detal już po raz siódmy przyznali nagrody „Złoty Paragon – Nagroda Kupców Polskich”, wyróżniając tym samym najlepsze produkty rynku FMCG. Złoty Paragon to największy ogólnopolski konkurs, w którym liderów rynku FMCG wybierają Kupcy (Sklepy Detaliczne). W EDYCJI 2017 tego prestiżowego konkursu w kategorii octy I miejsce zdobył OCET JABŁKOWY JAMAR 6% kwasowości.
Ocet Jamar wytwarzany jest tradycyjną metodą NATURALNEJ fermentacji
– Nasz produkt wyróżnia bogaty bukiet aromatów, odpowiednia kwasowość, kryształowa struktura i smak
– Surowcem bazowym do produkcji octu jest KOSZERNY spirytus zbożowy, pozyskiwany z polskich gorzelni
– Spirytus rozcieńczany jest w specjalnie dobranej i przebadanej wodzie ze ŹRÓDEŁ JURAJSKICH (naturalnej wodzie mineralnej)
Nagroda potwierdza wysoką znajomość i użytkowanie octów Jamar przez Konsumentów w Polsce. Bardzo dziękujemy za to wyróżnienie.